Proslavili smo Nedjelju Srpnjicu

OBJAVLJENO:

Euharistijskim slavljem koje je predslavio o. Franjo Čolakovac kod zavjetne kapelice Majke Božje Molvarske proslavili smo Nedjelju Srpnjicu zahvalni Gospodinu za darovane nam milosti po zagovoru naše nebeske Majke.

Na kraju euharistijskoga slavlja zahvalu o. Franji izrekao je o. Zdravko, župnik: ,,Iskreno od srca zahvaljujem o. Franji Čolakovcu koji nakon gotovo godinu dana službe župnog vikara u Molvama nastavlja svoju službu u župi BSM u Vinkovcima. Hvala ti brate Franjo za svaki vid suradnje te bratsku i vjerničku podršku. Vrijeme provedeno u Molvama bilo ti je vrijeme služenja, duhovnog rasta i svećeničkog sazrijevanja. Neka te Bog blagoslovi, a zagovor Majke Božje Molvarske prati na putu svetosti u tvom redovničkom pozivu. Mir ti i dobro!”

Sam o. Franjo oprostio se od župljana prigodnim riječima od kojih donosimo dio: ,,Koristim priliku sada reći vam svima hvala od srca za vaše gostoprimstvo, velikodušnost i otvorenost… U Molvama mi je bilo lijepo. Kažu prva ljubav se ne zaboravlja, a Molve su moja prva župa gdje sam služio kao svećenik tako da će ovo mjesto i vi dragi vjernici uvijek imati posebno mjesto u mojem srcu i mojim molitvama. Hvala na vašoj susretljivosti i gostoprimstvu. Neka nas sve štiti i prati zagovor nebeske Majke Božje Molvarske.”

Skip to content