Osvojeno 1. mjesto na KMNT naše biskupije

OBJAVLJENO:

U subotu, 7. 3. 2020. godine, održan je 4. katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije pod motivom redaka iz Biblije: „Hvalite Ga igrom“ usp. Ps 150,5,  „Ako tvoj brat pogriješi – prekori ga“ usp. Mt 18,5 i „Trčite tako da dobijete“ usp. 1 Kor 9,24.

S obzirom da je ovo bio posljednji turnir ove sezone, uslijedilo je proglašenje najboljih i podjela priznanja. Od pojedinaca, najbolji strijelac je Vjekoslav Kolar („Uznesenje BDM”, Molve), najbolji igrač je Marko Rožman („Svjetlo Martina”), a najbolji vratar Kristijan Padarić („Svjetlo Martina”). Što se ukupnog poretka tiče, nakon zbrajanja svih bodova, treće mjesto pripalo je ekipi „Ivanovci” iz Ivanca (s ukupno osvojenih 59 bodova). Drugo mjesto pripalo je ekipi „Svjetlo Martina” iz Sv. Martina na Muri (s ukupno osvojena 82 boda), a prvo mjesto je pripalo ekipi „Uznesenje BDM” iz Molva (s ukupno osvojena 83 boda). Najboljom „Fair-play” ekipom proglašena je ekipa „Sv. Marija Magdalena” iz Kneginca.

Čestitamo našoj ekipi na postignutim rezultatima. Time smo osvojili mjesto ekipe koja će našu Varaždinsku biskupiju predstavljati na završnici međubiskupijskog KMNT od 4. do 6. 6. 2020. u Zadru.

Više možete pročitati na:
http://mladi.biskupija-varazdinska.hr/aktivnosti/kmnt-vb-kmnl/vijesti-1148/proteklog-vikenda-odrzan-je-4-i-posljednji-ovogodisnji-katolicki-malonogometni-turnir-nase-biskupije/11670

Skip to content