Predstava “Velike pustolovine triju kraljeva”

OBJAVLJENO:

 

Zbor mladih “Malo stado” iz franjevačke župe sv. Antuna Padovanskog u Koprivnici uz pomoć svojih suradnika izveli su u subotu, 4. veljače 2012. u Kino dvorani u Molvama, mjuzikl “Velike pustolovine tri kralja” .

To je poznata priča o putovanju triju mudraca novorođenome Isusu ispričana na duhovit i originalan način. Mudraci nastoje što prije stići do Djeteta do kojeg ih vodi zvijezda, no na tom ih putu očekuju simpatične (ne)zgode. Paralelno s pustolovinama triju kraljeva, mjuzikl prati i put Marije i Josipa u potrazi za prenoćištem, a potom i samo Isusovo rođenje. Gluma je isprepletena originalnim pjesmama iz ovog mjuzikla kao i tradicionalnim hrvatskim Božićnim pjesmama.

Osim u prepunom Domu mladih u Kopivnici, mjuzikl je izveden u Domu za starije i nemoćne osobe u Koprivnici, u crkvi sv. Marka u Sigecu, u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Koprivnici, u župi sv. Luke u Kalinovcu. A u planu je još izvedba u župi sv. Nikole biskupa u Čakovcu i u Salzburgu našoj braći i sestrama u Hrvatskim misijama. Preporučamo se vašoj dobroti u dobrovoljnom prilogu koji će biti namijenjen mladima za putne troškove do Salzburga u Austriju. Goste iz Koprivnice pozdravio je u ime Župe o. Tomislav Glavnik, a na koncu predstave svim nazočnima je zahvalio o. Krunoslav Albert, župni vikar iz župe sv. Antuna Pad iz Koprivnice i sam jedan od glumac izvedenog mjuzikla.

Skip to content